Dunai Regatta - Vedd fel a ritmust! - Sárkányhajó Fesztiválok | www.sarkanyhajo.hu
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
 

 

VOGALONGA - Fesztivál Olaszországban
Velence, Olaszország
2022 ben is:)

SÁRKÁNYHAJÓ FESZTIVÁLOK 2022

11. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokság, Egyetemi Regatta 2022/1
Baja, Petőfi - sziget
2022. május 21.

18. Győri Nebuló Kupa és Egyetemi Regatta 2022/2 (Győri Egyetemi Sárkányhajó Magyar Bajnokság, MEFOB - első forduló)
Győr, Aranypart II, Mosoni - Duna
2022. május 27.

18. Győri Sárkányhajó Fesztivál
Győr, Aranypart II, Mosoni - Duna
2022. május 28.

8. 10 személyes Magyar Bajnokság, Szabadidős Magyar Bajnokság, Egyetemi Regatta 2022/3
Fadd - Dombori, Holt Duna
2022. június 11-12.

9. Szombethelyi Sárkányhajó Fesztivál
Szombathely, Csónakázó tó
2022. augusztus 5 - 6.

20. Sárkányhajó Magyar Bajnokság, Szabadidős Magyar Bajnokság
Fadd - Dombori, Holt Duna
2022. szeptember 16-18.

17. Székesfehérvári Nebuló Kupa és Egyetemi Regatta 2022/4 (Székesfehérvári Egyetemi Sárkányhajó Magyar Bajnokság, MEFOB - második forduló)
Székesfehérvár, Csónakázó tó
2022. szeptember 23.

17. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál
Székesfehérvár, Csónakázó tó
2022. szeptember 24.

[ bővebben... ]

 

 

 


Dunai Regatta - Vedd fel a ritmust!

(2017. április 18.)

2017-ben ismét a Dunai Regatta indítja a fesztiválszezont Budapesten, a Műegyetem rakparton. Duna-part, barátok, zene, sport, szurkolás és buli – ezt adja idén is a Regatta a látogatók számára. Egy utolsó kikapcsolódást és bulizást biztosít a hallgatóknak az egyetemi vizsgák előtt.

Egy a lényeg: vedd fel Te is a ritmust: evezz, vagy szurkolj , próbálj ki izgalmas sportokat és bulizz hajnalig a barátaiddal!

A verseny látvány szempontjából sem lesz mindennapi: az egyetemi színekbe öltözött versenyzők a Duna legszebb fővárosi szakaszán eveznek végig, így a szurkolók a Parlamenttől egészen a Műegyetem rakpartig lelkesíthetik egyetemeiket.

A sárkányhajó futam mellett idén is elrajtol evezős verseny, amelyben a Lánchíd és a BME rakpart közötti szakaszon mérkőznek meg a hazai és nemzetközi nyolcas legénységek. Tavaly a győri Széchenyi István Egyetem csapata legyőzte az Oxford és Cambridge hajóját. Idén ők ugyan nem indulnak, de a győrieknek mind a hazai és nemzetközi viszonylatban is lesz kihívójuk május 6-án a Dunai Regattán.

További infók hamarosan…

Az ingyenes, egész napos rendezvény nemcsak a sárkányhajós és evezős futamokról szól. A futamok mellett izgalmas sport és egyéb programokat is kínál az 5. Dunai Regatta látogatói számára. A fiatalok megmérkőzhetnek Cross Challenge, Strandröplabda és Beerpong bajnokságban is.

Azon látogatóink, akik nem vesznek részt evezős futamainkon, kipróbálhatják magukat a szárazföldön ergométeres versenyben. A labdarúgás szerelmeseinek ajánljuk a teqball-t, ami egy újfajta futballalapú sport. A legnagyobb egyetemek cheerleader csapatai is bemutatkoznak az 5. Dunai Regattán, gyere és nézd meg melyik egyetem flyer-e repül magasabbra! Műegyetem rakparton napközben a szurkolásé és a sportolásé lesz a főszerep, este pedig a Regatta igazi tavaszi fesztivállá alakul át.

A színpadon fellép többek között az Anna and Barbies, a Hősök, az Ocho Macho, Byealex és a Slepp, és Sound of the University egyetemi zenei tehetségkutató 2014 és 2015 győztes bandája.

A további fellépőket, sportokat, és programot a weboldalon, illetve a Dunai Regatta hivatalos Facebook oldalán lesheted meg.

Időpont: 2017. május 6.

Helyszín: Műegyetem rakpart

Web Facebook Facebook event Instagram

12

[ archívum... ]