Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
 

 

VOGALONGA - Fesztivál Olaszországban
Velence, Olaszország
2017 ben is:)

SÁRKÁNYHAJÓ FESZTIVÁLOK 2017

6. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokság
Baja, Petőfi - sziget
2017. április 30.

9. Budapesti Sárkányhajó Fesztivál
Budapest, Lágymányosi öböl
2017. május 13.

13. Győri Sárkányhajó Fesztivál
Győr, Aranypart, Mosoni - Duna
2017. május 27.

11. Fadd-Dombori Sárkányhajó Fesztivál 15. Magyar Bajnokság, Szabadidős Magyar Bajnokság
Fadd - Dombori, Holt Duna
2017. június 9 - június 11.

3. 10 személyes Magyar Bajnokság, Szabadidős Magyar Bajnokság
Fadd - Dombori, Holt Duna
2017. június 24.

5. Szombathelyi Sárkányhajó Fesztivál
Szombathely, Csónakázó tó
2017. július 14 -15.

8. Szegedi Sárkányhajó Fesztivál
Szeged, Tisza
2017. szeptember 2.

12. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál
Székesfehérvár, Csónakázó tó
2017. szeptember 30.

[ bővebben... ]

 

 

 


Dunai Regatta - Vedd fel a ritmust!

(2017. április 18.)

2017-ben ismét a Dunai Regatta indítja a fesztiválszezont Budapesten, a Műegyetem rakparton. Duna-part, barátok, zene, sport, szurkolás és buli – ezt adja idén is a Regatta a látogatók számára. Egy utolsó kikapcsolódást és bulizást biztosít a hallgatóknak az egyetemi vizsgák előtt.

Egy a lényeg: vedd fel Te is a ritmust: evezz, vagy szurkolj , próbálj ki izgalmas sportokat és bulizz hajnalig a barátaiddal!

A verseny látvány szempontjából sem lesz mindennapi: az egyetemi színekbe öltözött versenyzők a Duna legszebb fővárosi szakaszán eveznek végig, így a szurkolók a Parlamenttől egészen a Műegyetem rakpartig lelkesíthetik egyetemeiket.

A sárkányhajó futam mellett idén is elrajtol evezős verseny, amelyben a Lánchíd és a BME rakpart közötti szakaszon mérkőznek meg a hazai és nemzetközi nyolcas legénységek. Tavaly a győri Széchenyi István Egyetem csapata legyőzte az Oxford és Cambridge hajóját. Idén ők ugyan nem indulnak, de a győrieknek mind a hazai és nemzetközi viszonylatban is lesz kihívójuk május 6-án a Dunai Regattán.

További infók hamarosan…

Az ingyenes, egész napos rendezvény nemcsak a sárkányhajós és evezős futamokról szól. A futamok mellett izgalmas sport és egyéb programokat is kínál az 5. Dunai Regatta látogatói számára. A fiatalok megmérkőzhetnek Cross Challenge, Strandröplabda és Beerpong bajnokságban is.

Azon látogatóink, akik nem vesznek részt evezős futamainkon, kipróbálhatják magukat a szárazföldön ergométeres versenyben. A labdarúgás szerelmeseinek ajánljuk a teqball-t, ami egy újfajta futballalapú sport. A legnagyobb egyetemek cheerleader csapatai is bemutatkoznak az 5. Dunai Regattán, gyere és nézd meg melyik egyetem flyer-e repül magasabbra! Műegyetem rakparton napközben a szurkolásé és a sportolásé lesz a főszerep, este pedig a Regatta igazi tavaszi fesztivállá alakul át.

A színpadon fellép többek között az Anna and Barbies, a Hősök, az Ocho Macho, Byealex és a Slepp, és Sound of the University egyetemi zenei tehetségkutató 2014 és 2015 győztes bandája.

A további fellépőket, sportokat, és programot a weboldalon, illetve a Dunai Regatta hivatalos Facebook oldalán lesheted meg.

Időpont: 2017. május 6.

Helyszín: Műegyetem rakpart

Web Facebook Facebook event Instagram

12

[ archívum... ]