Hírek - Sárkányhajó Fesztiválok | www.sarkanyhajo.hu
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
 

 

VOGALONGA - Fesztivál Olaszországban
Velence, Olaszország
2022 ben is:)

SÁRKÁNYHAJÓ FESZTIVÁLOK 2022

11. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokság, Egyetemi Regatta 2022/1
Baja, Petőfi - sziget
2022. május 21.

18. Győri Nebuló Kupa és Egyetemi Regatta 2022/2 (Győri Egyetemi Sárkányhajó Magyar Bajnokság, MEFOB - első forduló)
Győr, Aranypart II, Mosoni - Duna
2022. május 27.

18. Győri Sárkányhajó Fesztivál
Győr, Aranypart II, Mosoni - Duna
2022. május 28.

8. 10 személyes Magyar Bajnokság, Szabadidős Magyar Bajnokság, Egyetemi Regatta 2022/3
Fadd - Dombori, Holt Duna
2022. június 11-12.

9. Szombethelyi Sárkányhajó Fesztivál
Szombathely, Csónakázó tó
2022. augusztus 5 - 6.

20. Sárkányhajó Magyar Bajnokság, Szabadidős Magyar Bajnokság
Fadd - Dombori, Holt Duna
2022. szeptember 16-18.

17. Székesfehérvári Nebuló Kupa és Egyetemi Regatta 2022/4 (Székesfehérvári Egyetemi Sárkányhajó Magyar Bajnokság, MEFOB - második forduló)
Székesfehérvár, Csónakázó tó
2022. szeptember 23.

17. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál
Székesfehérvár, Csónakázó tó
2022. szeptember 24.

[ bővebben... ]

 

 

 


VOGALONGA - Bonus fesztivál Olaszországban
(2011. március 25.)

Idén is részt veszünk a népszerû vizikarneválon, az itáliai Velencében. Ha szeretnél jelentkezni, önálló csapatod van, vagy csak csatlakozni szeretnél, esetleg csak megnéznéd ezt a csodálatos eseményt és várost, bátran kérj információt! info@sarkanyhajo.hu

 

Évadzárás a Sárkányhajó Fesztiválsorozatban!
(2010. szeptember 22.)

A VI. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál és a pénteki Nebuló Kupa versenymûsora (idõrend, csapattájékoztató, nyilatkozatok), olvasható honlapunkon. Ismételten sok csapat nevezett, erre a különleges helyszínen megrendezésre kerülõ versenyre. A Magyar Sárkányhajó Szövetség által kiírt Magyar Marathon Kupa végsõ sorrendje is itt dõl majd el. Szombaton fergeteges idénybúcsúztató Sárkányhajó Party lesz a Placc étteremben! Várunk minden kedves sárkányhajós sporttársat és érdeklõdõt!

 

VI. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál
(2010. szeptember 2.)

Már olvasható és letölthetõ a VI. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál versenykiírása és nevezési lapja a honlapról! Várjuk a jelentkezéseket! Jó felkészülést kívánunk!

 

Sajtóközlemény - Kamu VB?
(2010. augusztus 30.)

A Magyar Sárkányhajó Szövetség sajtóközleménye - Kamu VB...?

 

IV. Szegedi Sárkányhajó Fesztivál
(2010. augusztus 29.)

Már olvasható, a hétvégén megrendezésre kerülõ szegedi fesztivál versenyprogramja, és csapattájékoztatója a honlapunkon.

 

Változás a programokban - IV. Szegedi Sárkányhajó Fesztivál
(2010.08.12.)

A nagy érdeklõdésre való tekintettel, a verseny szervezõi, az Elsõ bálozók kupáját vasárnap helyett, szombaton rendezik meg! Várjuk a további nevezéseket!

 

IV. Szegedi Sárkányhajó Fesztivál
(2010. július 27.)

A nyári szünet közepén, most már olvasható a szegedi fesztivál versenykiírása honlapunkon. Rövidesen a fehérvári versenykiírás is letölthetõ lesz. Kérjük a Szegedre jelentkezni kívánó csapatokat, idõben nevezzenek és foglaljanak edzésidõpontokat e-mailban, vagy elõzetesen telefonon. Jó felkészülést, és további szép nyarat kívánunk!:)

 

ADOMÁNYGYÛJTÉS AZ ÁRVÍZKÁROSULTAK JAVÁRA A BUDAPESTI SÁRKÁNYHAJÓ FESZTIVÁLON!
(2010. június 15. )

A szervezõk így, a Dragon Aktív Kft., és a Magyar Sárkányhajó Szövetség is hozzájárul az adományokhoz a nevezési díjak egy részének felajánlásával. Kérünk minden kedves sporttársat, résztvevõt, látogatót és partnereinket, vegyenek részt velünk együtt az árvízkárosultak támogatásában. A hétvégi Budapesti Sárkányhajó Fesztiválon június 19-én és 20-án a Lágymányosi Öbölben, a Vöröskereszt sátránál várjuk az adományokat, hozzájárulásokat. A Vöröskereszt köszönettel fogad minden pénzbeli, tartós élelmiszer (konzervek, liszt, cukor, rísz, stb.), tisztítószer, tisztító eszköz, ruhanemû felajánlást a helyszínen. A nagyobb háztartási eszközöket és bútorokat a helyszínen egyeztetett helyen tudják átadni, azokat kérjük, ne hozzák magukkal!

 

IV. Budapesti Sárkányhajó Fesztivál - Lágymányosi öböl
(2010. június 15.)

A hétvégi fesztivál versenymûsora letölthetõ honlapunkról! Kérjük a kapitányok figyelmesen olvassák el a csapattájékoztatót, és pontosan töltsék ki a nyilatkozatokat! Jó versenyzést kívánunk! Nagy szeretettel várjuk a kilátogatókat, nézõket, a sportágunk iránt érdeklõdõket!

 

Nagy csatákat hozott a VIII. Magyar Sárkányhajó Bajnokság, az elmúlt hétvégén.
(2010. június 7.)

A VIII. Magyar Sárkányhajó Bajnokság és IV. Fadd-Dombori Sárkányhajó Fesztivál eredményei olvashatóak honlapunkon. Sok meglepetés született, és a B ligás csapatok is színvonalas versenyeket vívtak egymással.

 

13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21