Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
 

 

VOGALONGA - Fesztivál Olaszországban
Velence, Olaszország
2017 ben is:)

SÁRKÁNYHAJÓ FESZTIVÁLOK 2017

6. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokság
Baja, Petőfi - sziget
2017. április 30.

9. Budapesti Sárkányhajó Fesztivál
Budapest, Lágymányosi öböl
2017. május 13.

13. Győri Sárkányhajó Fesztivál
Győr, Aranypart, Mosoni - Duna
2017. május 27.

11. Fadd-Dombori Sárkányhajó Fesztivál 15. Magyar Bajnokság, Szabadidős Magyar Bajnokság
Fadd - Dombori, Holt Duna
2017. június 9 - június 11.

3. 10 személyes Magyar Bajnokság, Szabadidős Magyar Bajnokság
Fadd - Dombori, Holt Duna
2017. június 24.

5. Szombathelyi Sárkányhajó Fesztivál
Szombathely, Csónakázó tó
2017. július 14 -15.

8. Szegedi Sárkányhajó Fesztivál
Szeged, Tisza
2017. szeptember 2.

12. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál
Székesfehérvár, Csónakázó tó
2017. szeptember 29.

[ bővebben... ]

 

 

 


Lassan kiolvadnak a sárkányhajók...
(2013. február 28.)

Közeleg a 2013. évi sárkányhajó fesztiválsorozat. A jó idő közeledtével, a téli időszakban lelkesen alapozó, kemény felkészülésben lévő csapatok, rövidesen megkezdik a szabadtéri edzéseiket. Persze sok függ az időjárástól, azaz elég gyorsan melegszenek e a folyók és tavak. De az, tény, hogy az idei év különleges lesz a hazai sárkányhajó társadalomnak, hiszen Magyarországon kerül sor a 11. IDBF Sárkányhajó Világbajnokságra júliusban. A fesztiválsorozatot idén Budapesten kezdjük. További információkért, figyeld honlapunkat!

 

12
Sárkányok és Szépek...
(2012. szeptember 25.)

Már csak néhány nap választ el bennünket az év sárkányhajó fesztiválsorozatának zárórendezvényétől. A fehérvári verseny ismét népszerű, és a diák csapatok nagyszámú érdeklődése örömteli. A versenyműsor már olvasható a honlapon. A sárkányhajó verseny mellett igazán érdekes programok várják a kilátogatókat. Szombaton délben a Vidám Barakk szórakoztatja a közönséget, vasárnap pedig jönnek a Szépek...

 

12
VIII. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál
(2012. szeptember 13.)

A sárkányhajózás szempontjából eseménydús szezon zárófesztiválját rendezik szeptember utolsó hétvégéjén a székesfehérvári Csónakázó-tavon. Kérjük, időben nevezzetek, és azt követően az edzés időpontokat is foglaljátok le!

 

12
Hozta is, vitte is a vándorkupát a Dragonmasters
(2012. szeptember 8.)

Szeptember 1-2 között rendezték meg a VI. Szegedi Sárkányhajó Fesztivált, amely egyben Magyar Kupa záró futam is volt az A és B ligás csaptok Open, Mix és Női kategóriájában. Akár a Forma 1-ben, a sárkányhajó sportban is meghatározó körülmény az időjárás, amellyel idén igen nagy szerencséje van a sportolóknak, és a halászléfesztivál résztvevőinek. Bár a nyarat már „átlapoztuk” a naptárban, a hőség még júliusi volt.

 

12
Bográcsok és Sárkányhajók...
(2012. augusztus 25.)

Alig több mint egy évvel azután, hogy a Magyar Sárkányhajó Szövetség elnyerte Szeged városának a 2013-as világbajnokság rendezési jogát, és szűk egy évvel az említett világverseny előtt, szeptember első hétvégéjén Szeged lesz a sárkányhajózás szerelmeseinek központja. Jó hír továbbá a gaszronómia kedvelőinek, hogy a VI. Szegedi Sárkányhajó Fesztivál ismét a Nemzetközi Tiszai Halfesztivállal egyidőben kerül megrendezésre.

 

Egy amatőr sárkányhajó csapat élményei és fantasztikus eredménye Hong Kongban...
(2012. augusztus 20.)

VIII. Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság, Hong Kong 2012. Bárki elérheti a sikert, aki tesz érte! Mindenkinek nyitott a lehetőség, de összefogás kell, és kemény akarat. Reméljük, hogy a beszámoló olvasása után még többen kedvet kapnak a gyönyörű sportágunk kipróbálásához, és az igazi sárkányhajó sportolok száma csak növekszik. Kérlek fogadjátok szeretettel a Fekete Gyöngy - Rába SC, amatőr sárkányhajó csapat beszámolóját egy világversenyről.:)

 

12
Szeged és Székesfehérvár..., szeptember a nagy versenyek hónapja
(2012. augusztus 18.)

Augusztus 24.-én lejár a szegedi fesztivál nevezési határideje, de már letölthető a VIII. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál versenykiírása honlapunkról. Várjuk a nevezéseket! Szeretnénk, ha mind két verseny, a hagyományokhoz illően a sárkányhajózás ünnepe lenne!

 

Közeledik a VI. Szegedi Sárkányhajó Fesztivál!
(2012. augusztus 10.)

Igaz még van idő, de mint tudjuk rohan... és pár hét múlva folytatódik az idei fesztivál sorozat, a VI. Szegedi Sárkányhajó Fesztivállal. A nevezési lap és versenykiírás olvasható a honlapon. Kérjük a csapatokat időben nevezzenek és kérjék meg az edzésidőpontjaikat.

 

12
Véget ért a VI. Budapesti Sárkányhajó Fesztivál
(2012. június 26.)

Izgalmas versenyt hozott az elmúlt hétvégén a budapesti fesztivál. A sok fesztiválfutam között kerültek megrendezésre a B ligás magyar bajnoki futamok is. A komoly vizi-csaták, nagyon szoros eredményeket hoztak. A kilátogató érdeklődők, nézők, igazi, látványos sárkányhajó versenyeket láthattak! Az elkövetkező időszakban a nemzetközi versenyeken részvevő sportolóinknak szoríthatunk. De szeptember elején a VI Szegedi Sárkányhajó Fesztivállal folytatódik az idei fesztiválsorozat. A versenykiírás és a nevezési lap már letölthető honlapunkról.

 

12
Izgalmas és magas színvonalú volt a X. Magyar Sárkányhajó Bajnokság, Magyar Kupa és Válogató
(2012. június 4.)

Izgalmas versenyt hozott az elmúlt hétvégi fesztivál és Magyar Bajnokság Fadd - Domboriban. A megújult versenypályán, szoros, kiélezett csatákra került sor, ahol az "A" liga premier osztályában a Dragonmasters csapata vitte a prímet. A dobogó első három fokára feljutott csapatoknak, nagyon meg kellett dolgozni a sikerért. A Nebuló Kupa is izgalmas, és színvonalas versennyé fejlődött az évek során, és idén először hat hajós döntőre került sor. Eredmények: http://www.sarkanyhajofesztivalok.hu/uploads/fadd_eredmenyek/.

 

12
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12